GYIK

Gyakran ismételt kérdések

a  VOLF gépjárművédelem, rablásgátlás és lopásgátlással kapcsolatban

Mennyi ideig tart egy gépjárművédelem telepítése.

Pontos időkeretet csak akkor tudunk meghatározni, ha ismerjük a gépjármű pontos típusát. Azonban általánosságban kijelenthető, hogy egy személygépjármű 4-5 órás munkálatokat vesz igénybe. Ezzel ellentétben egy teher vagy munkagép gépjárművédelme időigényesebb is lehet.

Mennyibe fog kerülni?

Tájékoztatásul, honlapunkon az áraink menüpont alatt megtalálhatja gépjárművédelmi, riasztó rablás és lopásgátló berendezéseink árlistáját. Az általunk forgalmazott VOLF termékcsalád árai tartalmazzák a beszerelés díját.

Kérhetem hol helyezzék el a tasztaturát?

Természetesen, a lehetőségekhez mérten az utastérben, a vezető oldali elérhetőség jegyében, kérheti a gépjárművédelem tasztaturájának pontos elhelyezésének helyzetét.

A beszerelésnek van költsége?

Az általunk forgalmazott VOLF gépjárművédelmi termékcsalád árai tartalmazzák a beszerelés díját.

Szükséges egy időpont foglalás?

Minden esetben egy telefonos egyeztetés szükséges, és a beérkező időpontfoglalásokat is kiemelten kezeljük.

Részletfizetési lehetőséget kínálnak?

Sajnos jelenleg még nem kínálunk részletfizetési lehetőségeket a gépjárművédelmi rendszereinkre, azonban dolgozunk rajta, hogy a közeljövőben lehetségessé váljon.

Új gépjármű elveszti a garanciát lopás rablás gátló beszerelésekor?

Természetesen nem veszíti el gépjárműve a garanciáját a gépjármű védelem beszerelése által, kiemelt figyelmet fordítunk a gyári rögzítések megfelelő kezelésre, és 100%-os kifogástalan állapotban szolgáltatjuk vissza gépjárművét.

Tolatóradart csak furva lehet rögzíteni.

Igen, a tolatóradar radar elemei a lökhárító műanyag részébe kerülnek befúrásra, kiemelt figyelmet fordítva a fényezés sértetlenségére.

Tolatóradar elemei fényezésre kerülnek?

A tolatóradar fényezését partner cégünk vállalja, teljes körű szolgáltatásként kínáljuk.

Kábelezés látszani fog.

Minden vezetékelés teljesen rejtett marad a megrendelő számára. Kiemelt figyelmet fordítunk, egyrést biztosságtechnikai okokból, másrészt esztétikai okókból kifolyólag, a vezetékelés elrejtésére.

Került már tolvajkézre az Önök által biztosított gépjármű?

Nem. Az általunk beszerelt VOLF gépjárművédelmi rendszerek által biztosított gépjárművek nem kerültek tolvajkézre.

Melyik a legjobb riasztó?

Úgy gondoljuk, hogy az általunk forgalmazott és telepített VOLF gépjárművédelem az egyik legjobb rendszer az árkategóriájában. Statisztikáink alátámasztják, hogy az általunk telepített és beüzemelt védelmi rendszerek megállják a helyüket.

Hogyan élesíthetem vagy deaktiválhatom a gépjárművédelmemet?

A gépjármű gyári távirányítójának megnyomásával aktiválhatja a készüléket, mely 40mp. után élesedik. Ezek után, bármelyik ajtó kinyitására azonnali riasztás történik.
Ha a távirányító frekvenciáját illetéktelen személy "kipörgeti", illetve ha a tulajdonos a saját távirányítójával kinyitja a gépjárművet, egy plusz azonosító kódot kér a készülék.

Ez lehet egy

  • Tasztatura (4 számjegyű kód)
  • Kódkártya
  • Az ügyfél mobilkészüléke (Bluetooth kapcsolattal)

Egyéb kérdése van?

Gépjárművédelemmel kapcsolatos kérdések.