Ilyen egy autólopás 2021-ben! Mégis, hogyan védekezzünk? VOLF gépjárművédelem.

Ilyen egy autólopás 2021-ben! Mégis, hogyan védekezzünk? VOLF gépjárművédelem.

Ilyen egy autólopás 2021-ben! Mégis, hogyan védekezzünk?

autovedelem-autolopas-2021

Az autótolvajok ma már nem feltétlenül feszítővassal és fél téglával érkeznek. A legkifinomultabb technikákat alkalmazzák, melyek segítségével igen rövid idő alatt meglovasíthatják gépjárművét. Ahhoz, hogy ezekkel a profi bűnözőkkel tartani tudja a lépést, egy szimpla kormány vagy váltózár önmagában sajnos nem elég.
Milyen furfangos módszerekkel élnek a bűnözők? Hogyan védekezhetünk hatékonyan a lopással szemben? A következő blogcikkből mindent megtudhat!

Avagy miért kell Önnek a legjobb autóvédelem?

Tény, hogy az elmúlt időszakban csökkentek az autólopások és feltörések száma. A PRE-STAT adatai szerint a 2021-as évben már „csak” 2768 eltulajdonított gépjárművet jelentettek országosan, a legtöbbet a fővárosban.
A javuló tendencia annak is köszönhető, hogy a gondos, előrelátó tulajdonosok egyre korszerűbb védelemmel látják el legértékesebb vagyontárgyukat. Örök igazság azonban, hogy amíg léteznek autók, addig létezni fognak autótolvajok is…
Vajon vigasztalnák a pozitív statisztikák, ha pont az Ön gépjárművéről lenne szó? Ha reggel, munkába indulva csupán annyit venne észre, hogy drága autójának minden nyom nélkül „lába kélt”? Ahelyett, hogy ilyen bosszúságnak tenné ki magát, jobb, ha inkább megelőzi a bajt! Ne feledje! A megfelelő autóvédelem 2021-ben is létfontosságú kérdés!

Piti bűnözők és műszaki géniuszok

A piti bűnözők az olcsóbb járgányokra hajtanak. Olyan primitív eszközökkel dolgoznak, mint a feszítővas, a fél tégla vagy csavarhúzó, esetleg az adott típussal kompatibilis reszelt fémnyelv. Ez nem azt jelenti, hogy az alacsonyabb árkategóriájú gépjárműveknél ne lenne szükséges a legjobb autóvédelem megléte. Bizony ilyenkor sem árt az elővigyázatosság!
A műszaki géniusz már drágább modelleket szemel ki, alaposan és feltűnésmentesen végzi a munkáját. Csapatban dolgozik, modern eszközökkel és vérprofi módszerekkel kaparintja meg a zsákmányt. Nem ritka, hogy hozzáfér a biztosító társaságok adatbázisához, melyben az adott gépjármű védelmi szintje is szerepel.
Leggyakrabban távirányítós zárásblokkolót hív segítségül, mely rádiófrekvenciás jeleket használva megakadályozza, hogy a gépkocsi ajtaja bezáruljon. Ami a legrosszabb, hogy a jármű tulajdonosa észre sem vesz semmit az egészből. Az is előfordul, hogy a tolvajok az fedélzeti számítógépre rácsatlakozva hatástalanítják az indításgátlót.

Jó hír: még a zseni tolvajokat is ki lehet játszani!

A gyári védelmi rendszerek könnyen kiismerhetők, így egyáltalán nem hatásosak. A beépített riasztók például pofonegyszerűen visszakódolhatók, a kormányzár eltávolítása a gyakorlott tolvajoknak néhány perces rutinfeladatnak számít.
Ha célja a lehető legjobb autóvédelem biztosítása, az általunk kínált VOLF GPRS-es riasztó és helyzetmeghatározó rendszerek jelentik a megoldást!

A VOLF rendszerek legnagyobb előnyei:

  • a tulajdonost nem gátolják a gépjármű használatában
  • igény szerint mechanikus eszközökkel is kombinálhatók
  • a legmodernebb prémium rendszerek, melyek a rádiófrekvenciás jelek blokkolása esetén is gondoskodnak a teljes körű biztonságról
  • többszintű védelmet garantálnak, mely komoly fejtörést okoz a tolvajoknak

Ugye Ön sem szeretne kockáztatni?

Döntsön okosan, tegye le voksát a legjobb autóvédelem mellett!
Tekintse meg rendszereinket, válassza ki, melyikre van szüksége!
Kérdése van? Szívesen válaszolunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Boldogautoalarm

Archívum

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930