A Motorkerékpárok Lopása Ellen Is Kiválóak A Volf Prémium Gépjárművédelmi Rendszerek

motorkerékpárok lopás védelem

A Motorkerékpárok Lopása Ellen Is Kiválóak A Volf Prémium Gépjárművédelmi Rendszerek

motorkerékpárok lopás védelem

A Kripton prémium autóvédelmi rendszerek nem csak autónk biztonsága érdekében alkalmazható, hanem a motorkerékpárok megfelelő védelmét is garantálják.

 

Egy profi tolvajnak nagyjából 4 perc sem kell, hogy szeretett járművünket meglovasítsa. Amíg az autók biztonsága egyre jobban előtérbe került és mind a gyártók, mind a tulajdonosok nagyobb figyelmet fordítottak a védekezésre, addig egyre jobban nő a motorkerékpárok lopási mutatója.
 
Az alacsonyabb kategóriás motorlopások száma még magasabb, hiszen ezek védelmi szintje a legalacsonyabb, de egyre nagyobb a “kereslet” a nagyobb értékű motorok iránt is.

Korábban ez ellen szinte csak úgy tudtunk védekezni, hogy megbízható helyen tároltuk motorunkat, mára azonban már számos lehetőség közül választhatunk.

Motorvédelmi megoldások

Több lehetőség is létezik motorunk védelme érdekében, melyeket a személyautók biztonsági rendszerei alapján fejlesztettek ki, speciálisan a motorkerékpárok és azok tulajdonosai számára. Ezek a legtöbb esetben a motor méretétől és típusától függetlenül működnek.

A legegyszerűbb lakat típusoktól kezdve, a nehezebben feltörhető féktárcsa zárakig számos megoldást vehetünk górcső alá. Ezek azonban, ahogy azt az autóvédelmi lehetőségek esetében is láttuk, csak egyfajta védekezési módszert garantálnak és nem komplex biztonsági rendszert nyújtanak.

A motorkerékpárok esetében is mérlegelnünk kell, milyen módon kívánunk biztonságot teremteni. Választhatunk egy-egy védelmi lehetőség közül, ezeket kombinálhatjuk is, de számítanunk kell rá, hogy nem lesz teljes biztonságban járművünk.

Az autókhoz hasonlóan motorunkhoz is vásárolhatunk riasztót, indításgátlót, különféle típusú zárakat, de nézzük meg milyen komplex megoldást nyújthat a Kripton prémium rendszere!

Volf gépjárművédelem a motorosok védelmében

Motorkerékpárunk védelme érdekében fontos, hogy gondoskodjunk a megelőzésről egy esetleges lopással szemben. Nem csak motorunk biztonságáról kell gondoskodnunk, arra is figyeljünk, hogy mi is védve legyünk az esetleges támadásoktól.

Volf Prémium védelmi rendszereink révén komplex megoldást biztosítunk a motorkerékpár számára, amely segítségével mindig biztonságban tudhatja azt! Választékunkban a legújabb technológiának megfelelő GPRS riasztó és helyzetmeghatározó rendszer található.

A Volf 1-2-3 típusú védelmi rendszer a motorkerékpár gyári távirányítójáról könnyedén működtethető, a rajta lévő gomb megnyomásával működésbe is hozható a készülék. Amennyiben valaki megpróbálja feltörni a motort, a rendszer azonnal riasztani is fog. A távirányítóba kódolt frekvencia nem módosítható, ha a lopás során megpróbálják újrakódolni, a jármű szintén azonnal riasztani fog.

A Volf prémium rendszer emellett SMS értesítést is küld, valamint hívást is kezdeményez az Ön telefonszámára, ha járművét megpróbálják eltulajdonítani.

A Volf ráadásul még ennél is többet tud nyújtani és további extrákkal szeretne a motorosok számára kedvezni. Amennyiben eltulajdonították motorkerékpárját, a lopásról értesítést kap telefonjára és a motor pontos helyzeti adatait is közli Önnel. Ha megpróbálják feltörni a motor zárját, a Volf rendszer meggátolja annak beindítását és csak az Ön engedélyével SMS-ben lehetséges újra beindítani. Ezt a lehetőséget két készülékre is be tudja állítani.

Ha szeretné biztonságban tudni motorkerékpárját, a Volf termékeink között megtalálja az Ön számára megfelelőt!

Boldogautoalarm

Archívum

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930