Mitől prémium egy Gépjárművédelmi rendszer? Volf gépjárművédelmem.

Boldog Auto Alarm gépjárművédelem

Mitől prémium egy Gépjárművédelmi rendszer? Volf gépjárművédelmem.

Váltózár, állandóan vinnyogó riasztó és  gyári immobiliser. Közel sem elégséges eszközök ahhoz, hogy ténylegesen megvédje gépjárművét a lopásokkal és feltörésekkel szemben. A technika szerencsére folyamatosan fejlődik, és utólagosan telepített autóvédelmi rendszerekből bizony ma már nem szenvedünk hiányt. De mitől válik valóban megbízhatóvá, azaz prémiummá?

Ennek járunk most utána!

Komplex megoldást kínál

A riasztó beindul, a tolvajok pedig megfutamodnak. Bárcsak ilyen egyszerű lenne, azonban ez nincs mindig így. Az is elég valószínűtlen, hogy a fülsiketítő zaj hallatán egy önjelölt szuperhős 10 másodpercen belül odalép, és elkergeti a bűnözőket. Egy korszerűnek nevezhető autóvédelem nem csak ennyit tud. Persze, riasztóra szükség van, de a kombinált, intelligens rendszerek ezen jóval túlmutatnak.

Nehezen kiismerhető és hozzáférhető

Ami könnyen kiismerhető és hozzáférhető, az bizony pillanatok alatt hatástalanítható. Gondolok itt például a rejtett kapcsolóra, melyet szintén nem egy agysebészet megtalálni, vagy akár teljesen áthidalni, kikerülni. Az is fontos, hogy a védelmi rendszer ne az autó utasterébe kerüljön beépítésre, ahol mindenki számára szinte  azonnal észrevehető.

 

Egyszerű és kényelmes

Attól, hogy valami bonyolult, még nem biztos, hogy hatásos! Egy prémium autóvédelmi rendszernél lehetőleg ne kelljen külön távirányítóval bíbelődni, és ne nehezítse meg gépjárművünk mindennapos használatát. Kezelése legyen abszolút felhasználóbarát. 😉

A jel megzavarása, blokkolása esetén is védelmet nyújt

A távirányító által kibocsájtott jelek sajnos már egy egyszerűbb, néhány tízezer forintért könnyedén beszerezhető eszközzel is blokkolhatóak, megzavarhatóak. Erre a problémára megoldás lehet például egy plusz azonosító kód kérése, mely gondoskodik a teljes körű biztonságról. Ez akár Bluetooth kapcsolaton keresztül, mobiltelefonnal is megadható.

Ez ma már alapvető elvárás: az innovatív Can-Bus technológia

A Controller Area Network, azaz Can-Bus szupergyors információáramlást biztosít az autóban található különböző funkcionális eszközök számára. Az adatátvitel csupán egyetlen kábel segítségével történik, így a meghibásodási lehetőségek a minimálisra csökkennek. A Can-Bus hálózatra csatlakoztatható védelmi rendszerek előnyei ezek után egyértelmű. A beszerelésnél a jármű vezetékhálózatában gyakorlatilag semmiféle zavaró vagy bonyolult módosítást, átalakítást nem kell elvégezni.

Műholdas autóvédelem: Önnek is szüksége van rá!

A GPRS (General Packet Radio Service) segítségével az autó helyzete pontosan meghatározható, a gépjármű nyomon követhető. Így sokkal nagyobb az esély arra, hogy eltulajdonított autója valóban előkerül.

Egy kis plusz, ami nagyon hasznos tud lenni: a rablásgátló funkció

Nem csak az álló, parkoló gépjármű van veszélyben. Sajnos az is előfordulhat, hogy mozgó kocsijából akarják kiszállítani a tolvajok. Ha az ajtó járó motor mellett nyílik ki és a plusz kód nem kerül megadásra, a kocsi egy perc múlva automatikusan leáll, a rendszer pedig riaszt.

Miért pont a Kripton rendszer?

Röviden összefoglalva: mert a fent említett valamennyi kritériumnak 100%-osan megfelel. Kis fogyasztású, megbízható autóvédelmi rendszerünket precízen, rövid határidővel építjük be Önnek, munkánkra garanciát vállalunk.

További extrák

Volf 2: saját akkumulátor, GSM modul, SMS értesítés a riasztásról.
Volf 3: saját akkumulátor, GSM modul, SMS értesítés a riasztásról, GPS helymeghatározás.

Tekintse meg referenciáinkat!

Boldogautoalarm

Szólj hozzá

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Archívum

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031